LOGRO2b50beb24b7a75a4ae98ed559a67c889.html Aşkın büyüsü türkçe dublaj online izle | ѕιηємα ¢єηηєтι-online film-indirme merkezi

Aşkın büyüsü türkçe dublaj online izle



Tür: Romantik, Komedi, Fantastik
Yönetmen: Griffin Dunne
Senaryo: Alice Hoffman, Robin Swicord
Oyuncular: Sandra Bullock, Nicole Kidman,
Stockard Channing, Dianne Wiest
Müzik: Marvin Gaye, Nick Drake,
Joni Mitchell, Harry Nilsson,
Stevie Nicks, Sheryl Crow
Süre: 1 saat 44dakika



Konusu: Owens ailesi asırlardor bir lanetle kaplıdır. Sally ve Gillian iki kız kardeşler ailesini kaybedince teyzeleri tarafından ilgi ve özenle yetiştirilirler ama üzerlerinde lanet onları herzaman köşeye sıkıştıtmaktadır.Aynı zamanda büyülü güclere sahip olan kızlar kime aşık olsalar o erkeğin ölümüne şahit olmaktanda bıkmışlardır yapmaları gereken tek şey ise tüm güçlerini birleştirip bu lanetten kurtulmaktır.
Beğen-Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2003-2013. ѕιηємα ¢єηηєтι-online film-indirme merkezi - UYARI -Site içeriğinin kopyalanması, izin alınmadan başka alanlarda kullanılması yasaktır. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir, videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır. İletişim adresi sitemizde mevcuttur... :