LOGRO2b50beb24b7a75a4ae98ed559a67c889.html Persuasion İkinci Şans türkçe dublaj online izle | ѕιηємα ¢єηηєтι-online film-indirme merkezi

Persuasion İkinci Şans türkçe dublaj online izle



Persuasion izle , İkinci Şans izle
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Adrian Shergold
Senaryo: Jane Austen, Simon Burke
Oyuncular: Sally Hawkins, Alice Krige,
Rupert Penry-Jones, Anthony Head
Müzik: Wolfgang Amadeus Mozart
Franz Schubert, Ludwig van Beethoven
Süre: 2 saat



Konusu: Seçkin bir aile kızı olan Anne henüz 19 yaşında iken yakışıklı ve genç olan deniz subayı Frederick e aşık olur, yakışıklı adamın ne serveti nede uygun bir statusu olmadığı için Annenin ailesi bu ilişkiye karşı çıkar ve kızlarının aklını çelerek bu sözü atmayı kabul ettirirler.Anne vazgeçer ama Fredericki kalbinden asla çıkartamaz pişman olur derken 8 yıl sonra bir gemiyle Frederick dönüş yapar o artık çok zengindir ve şehirdeki tüm kadınlar onun peşindedir.Anne de onlardan biridir yıllar önce terk ettiği aşkı acaba onu affedebilecekmidir.
Beğen-Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2003-2013. ѕιηємα ¢єηηєтι-online film-indirme merkezi - UYARI -Site içeriğinin kopyalanması, izin alınmadan başka alanlarda kullanılması yasaktır. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir, videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır. İletişim adresi sitemizde mevcuttur... :