LOGRO2b50beb24b7a75a4ae98ed559a67c889.html Dünyanın Son Günleri - Earths Final Hours ONLINE IZLE | ѕιηємα ¢єηηєтι-online film-indirme merkezi
Home » , , , » Dünyanın Son Günleri - Earths Final Hours ONLINE IZLE

Dünyanın Son Günleri - Earths Final Hours ONLINE IZLE

Filmin Konusu:
15 yıl önce iki bilim adamının başlatmış olduğu proje o dönemin bencil siyasetçileri tarafından askıya alınır. Bilim adamlarından birisi akıl hastanesine konulurken diğeride sürgüne gönderilir. Ama gün gelir o projeye ihtiyaç duyulur. Çünkü Dünya durmak üzeredir ve o proje sayesinde manyetik alan kurularak insanlığın bir kısmı kurtarılabilecektir. Ama güçlü kimseler bu sistemi kendileri kurmak istemektedirler. Acaba kim galip gelecektir.


Tür: Bilimkurgu

Bilgi:
http://www.imdb.com/title/tt1679180/








  
Beğen-Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2003-2013. ѕιηємα ¢єηηєтι-online film-indirme merkezi - UYARI -Site içeriğinin kopyalanması, izin alınmadan başka alanlarda kullanılması yasaktır. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir, videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır. İletişim adresi sitemizde mevcuttur... :