LOGRO2b50beb24b7a75a4ae98ed559a67c889.html Düsmanı Korurken - Safe House ONLINE IZLE | ѕιηємα ¢єηηєтι-online film-indirme merkezi
Home » , , , » Düsmanı Korurken - Safe House ONLINE IZLE

Düsmanı Korurken - Safe House ONLINE IZLE

Konusu:
İyi bir ajan olmak isteyen Matt, kendini kanıtlamak için bir fırsat beklemektedir. Karşısına çıkan ilk fırsat o ajan Tobin’le ilgilidir. Bu eski istihbaratçı ordu bilgilerini parayla satmaya başlamıştır. Şimdi de sakladığı bir sırla geri dönmüştür. İkili, kendilerine saldıranların, teröristlerce mi yoksa içeriden biri tarafından mı gönderildiğini anlamak zorundadırlar.


Tür: Aksiyon, Suç, Gizem
Vizyon Tarihi: 10 Şubat 2012 (Türkiye)


 Bilgi:
http://www.imdb.com/title/tt1599348/
Beğen-Paylaş :

2 yorum:

  1. filmi önceden izledim mükemmel bi film tekrar izleyeceğim sizede tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  2. görüntü kalitesi süper izliyorum tesekkürler sinema cenneti

    YanıtlaSil

 
Copyright © 2003-2013. ѕιηємα ¢єηηєтι-online film-indirme merkezi - UYARI -Site içeriğinin kopyalanması, izin alınmadan başka alanlarda kullanılması yasaktır. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir, videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır. İletişim adresi sitemizde mevcuttur... :