LOGRO2b50beb24b7a75a4ae98ed559a67c889.html Çarpışma Noktası - Air Collision ONLINE IZLE | ѕιηємα ¢єηηєтι-online film-indirme merkezi
Home » , , , , » Çarpışma Noktası - Air Collision ONLINE IZLE

Çarpışma Noktası - Air Collision ONLINE IZLE

Konusu:
Hava trafik kontrol sistemi, yaşanan teknik bir arızadan ötürü devre dışı kalmıştır. Fakat yaşanan aksaklık devam ettikçe bir facianın meydana gelmesi artık kaçınılmaz olmuştur. Gökyüzünde hareket halinde olan iki uçak artık kontrol altına alınamamaktadır. Üstelik bu uçaklardan biri jet uçağıdır. Sonunda beklenen olur ve bu iki uçak havada çarpışarak infilak eder. Her şey bitmiş gibi gözükse de, aslında her şey daha yeni başlamaktadır.


Tür: Aksiyon, Macera, Gerilim

 
I.M.D.B Bilgi:
http://www.imdb.com/title/tt2091229/
Beğen-Paylaş :

3 yorum:

 
Copyright © 2003-2013. ѕιηємα ¢єηηєтι-online film-indirme merkezi - UYARI -Site içeriğinin kopyalanması, izin alınmadan başka alanlarda kullanılması yasaktır. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir, videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır. İletişim adresi sitemizde mevcuttur... :