LOGRO2b50beb24b7a75a4ae98ed559a67c889.html Bugünün Saraylısı 1.Bölüm | ѕιηємα ¢єηηєтι-online film-indirme merkezi
Home » , » Bugünün Saraylısı 1.Bölüm

Bugünün Saraylısı 1.Bölüm

Bugünün Saraylısı izle atv nin yeni dizisi ve çok şey beklediği bir dizi.Aşk-ı Memnu tadında bir dizi olması beklenen "Bugünün saraylısı 9 Kasım" akşamı ATV ekranlarında başlıyor.

  Bugünün Saraylısı Oyuncular kimler mi kimler yok ki usta oyuncu Selçuk Yöntem Serhat Teoman Cansu Tosun gibi oyuncuların rol aldığı dizi 9 kasım Gala yapıyor.

Bugünün Saraylısı Dizisi İzle olarak bizler dizi hakkında tüm gelişmeleri bölümleri ve fragmanları sizlerle paylaşacağız.

Bildiğiniz gibi Cumartesi akşamları ATV kanalı Veliaht izle yarışmasını Cumartesi akşamları veriyordu yapılan ufak bir değişiklik ile Cumartesi akşamları artık Bugünün Saraylısı Dizisi için ayrılmış durumda.Veliaht ise Pazar Akşamına kaydırıldı.
Video Yükleniyor.3 Saniye Lütfen Bekleyiniz.

Bu Kod www.cine-movie.tr.gg Tarafından Hazırlanmıştır...
Beğen-Paylaş :

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Copyright © 2003-2013. ѕιηємα ¢єηηєтι-online film-indirme merkezi - UYARI -Site içeriğinin kopyalanması, izin alınmadan başka alanlarda kullanılması yasaktır. Sitemizde yer alan tüm videolar, kaynak kodları ile video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir, videoların hiç biri sunucularımızda yüklü değildir. Hak sahiplerinin iletişim adresimizden talep etmesi halinde UYAR-KALDIR yöntemi işletilerek, istenen içerik iki iş günü içerisinde siteden kaldırılır. İletişim adresi sitemizde mevcuttur... :